Een kleurrijke draai

Het spel tollen heeft een lange historie en wordt al eeuwen lang gespeeld. Een simpel spel, wat eigenlijk heel erg goed laat zien, hoe belangrijk de omgevingsfactoren zijn om een tol goed te kunnen laten draaien. Als een factor niet goed in balans is, bijvoorbeeld harde wind of een slechte ondergrond, dan zal de tol niet zo lang en goed draaien. Een tol staat daarnaast bekend om haar kleuren. Deze zijn allemaal goed zichtbaar als hij stilstaat en niet draait. Als de tol draait, dan worden alle kleuren één.

Mijn werkwijze

De tol is voor mij het voorbeeld hoe het in het leven ook gaat. Ieder mens heeft zijn eigen kracht (kleur) en als als deze krachten (kleuren) volledig in zijn kracht staan, dan wordt het één goed functionerend team. Het team draait dan volledig vanuit haar krachten. Daarbij is het niet alleen van belang dat alle individuen in hun kracht staan, maar ook dat alle andere omgevingsfactoren goed functioneren.

In gebruik de tol daarnaast ook als concept in mijn coachingsbedrijf, omdat het speels is. Ik werk graag op een speelse manier. Het luchtig maken van knelpunten, kijken hoe met een positieve draai lastige situaties opgelost kunnen worden.

Mijn diensten

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the little blind texts. The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas.

Organisatiepsycholoog

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country.

Contact

1-op-1 coaching

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country.

Contact