Sylvia is een zeer ervaren coach, die een medewerker snel weet te doorgronden d.m.v. actief luisteren, de juiste vragen stellen en het observeren van gedrag. Ze is in staat om een medewerker te spiegelen en te confronteren, zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen. Door haar ruime ervaring is ze in een 1 op 1 coaching in staat om de juiste verbanden te leggen tussen iemands gedrag, hoe iemand acteert en iemands persoonlijkheid. Ze weet haarfijn samen met de coachee de vinger op de gevoelige plek te leggen en komt met elkaar tot ontwikkelpunten die nodig zijn voor transformatie.

Ik heb Sylvia Burgers leren kennen als een zeer ervaren professional, die zowel op individueel als op groepsniveau bewezen resultaten heeft geboekt voor de mensen in mijn organisatie. Dat doet ze vanuit een pragmatische inslag. Ze is in staat om de mensen en groepen te raken, zodat er nieuwe inzichten en energie ontstaat. Dat wordt door de betrokkenen als zeer positief ervaren. Gedurende circa 15 jaar maak ik al naar grote tevredenheid gebruik van de diensten van bureau Tol en zal dat ook in de toekomst blijven doen.

In de nabijheid van Sylvia ontstaat ruimte om jezelf te zijn. Om die aspecten aan te kaarten die ertoe doen. Ze is geïnteresseerd, doorziet zaken, weet verbanden te leggen en zet haar brede ervaring in om dit te koppelen aan modellen/theorieën indien nodig.

Ik heb de coaching door Sylvia als heel prettig en waardevol ervaren.
Op het moment dat ik in crisis zat op het werk, heeft zij de onderliggende motieven, patronen en pijnpunten blootgelegd, door echt door te vragen en langer stil te staan bij bepaalde onderwerpen, ook als ik er eigenlijk geen zin in had. Op die manier zijn we de diepte in gegaan en zijn bepaalde zaken echt aan het licht gekomen en daarmee dichter bij de oplossing gebracht.

Het zijn voor mij gesprekken die ik met niemand anders zo kan voeren, een bijzondere mix van het bespreken van persoonlijke zaken op een “werk gerelateerde” manier.

Sylvia is een prettige coach om mee samen te werken. Ze heeft vernieuwende ideeën en middelen om een goede interactie in de groep te creëren. Sylvia straalt rust uit en stelt de deelnemers op hun gemak. Ze creëert een open en veilige omgeving waarin een teamsessie prima tot zijn recht komt en zaken in een respectvolle sfeer aan de kaak gesteld worden. Met haar kennis en ervaring weet zij door goed te luisteren en terug te koppelen de vinger op de zogenaamde zere plek te leggen.

Sylvia is mij vanuit mijn bestuur aanbevolen als een coach die zeer kundig is en waar ik een persoonlijke klik mee zou hebben. Het werd al snel duidelijk tijdens ons intake gesprek dat dit inderdaad klopt. Sylvia is een bijzonder warme vrouw waar je je makkelijk bij op je gemak voelt en die zelf open is waardoor je makkelijk vertelt waar je mee worstelt en wat je bezighoudt.

Sylvia heeft naast veel kennis en kunde de gave om heel snel tot de kern te komen met respect voor de persoon. Door haar bijzondere mix als psychologe en coach vindt ze snel de balans tussen werk en het persoonlijke en weet dat met goede metaforen helder over te brengen. Voor mij heeft dit geresulteerd in een tas vol met goed toepasbare middelen om mezelf zeker te voelen in situaties die voorheen ongemakkelijk waren. Middelen die ik in vele situaties toepas tegenwoordig en niet alleen in het bedrijfsleven.

Voor een kleurrijke draai