Over TOL

Belemmerende patronen, knelpunten, het vastlopen van teams of het vastlopen in jezelf. Ik help je om deze knelpunten in het team of bij jezelf te onderzoeken.

Mijn naam is Sylvia Burgers en ben ruim 25 jaar werkzaam als zelfstandig organisatiepsycholoog en coach bij diverse organisaties. Ik begeleid en adviseer teams en individuen daar waar het knelt. Als ervaren coach richt ik op het optimaliseren van de samenwerkingen, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Sylvia is geboren als vierde en 1 na jongste kind in een ‘katholiek jaren zestig middenstandsgezin’. Zij studeerde met veel plezier aan de Universiteit van Nijmegen met de hoofdrichtingen Arbeid &  Organisatie – en Klinische Psychologie. Zij werkte drie jaar bij de Rijkspolitie als trainer Managementvaardigheden en Begeleider veranderingsprocessen. Daarna was zij zeven jaar Loopbaan Coördinator bij Siemens Nederland N.V.  Daar richtte zij zich op individuele coaching, Management Development, talent –  en teamontwikkeling.

Ik ben verbonden geweest, aan organisaties, waar ik veel ervaring heb opgedaan in het werkveld en ook in het ontwikkelen van de diverse methodieken.

Het is bijzonder, om een ander te mogen ondersteunen op de weg naar verdere ontwikkeling.

Sinds 20 jaar heeft ze haar eigen onderneming buro TOL / Talenten Generator waar zij zowel voor grote als kleine profit organisaties werkzaam is. Al jarenlang is zij supplier van oa  Havenbedrijf, ING, Nationale Nederlanden, en Siemens Nederland. Zij is NOLOC erkend loopbaancoach, geregistreerd als opgeleide Trainer NIP en als gecertificeerd Mediator NMI. Haar eigen manier van werken kenmerkt zich door kwaliteiten als snel tot de kern komend, daadkrachtig, laagdrempelig, verhelderend, kleurrijk en verbindingskracht.
Sylvia houdt zichzelf en haar professie voortdurend scherp door permanente professionalisering: Coach-Jungiaans persoonlijkheidsmeting (Jungiaans Instituut), DISC-assessment werkstijlen (Thomas International), Proteus Loopbaancoach-leergang (de Voorde), Systemisch Werken (Phoenix), Neuro Linguistisch Programmeren (IEP), Thema Gecentreerde Interactie (Centre of Generative Leadership), Psychodrama (Salome), etc.
De laatste jaren laat Sylvia zich vooral inspireren door de kunst en de kunde van het ‘systemisch coachen’ waarin je samen met de individuele klant of het team de verborgen patronen en dynamieken in de systemen waar de klant deel van uitmaakt, boven water krijgt en hanteerbaar maakt waardoor evenwicht hersteld wordt en energie vrijkomt.

Sylvia Burgers

Kleurrijk, speels, verfrissend. In mijn vrije tijd en tijdens mijn werk haal ik veel inspiratie en creativiteit uit muziek van mijn partner Ruud de Grood. Ik schilder graag en ben iedere dag op het strand te vinden. Het maken van lange strandwandelingen, het luisteren naar pianomuziek en het creatief bezig zijn, geven mij ontzettend veel energie en zijn medefactoren voor het succes van TOL.