Buro Tol Den Haag

Sylvia Burgers startte in 1997 haar eigen onderneming Buro TOL. Zij studeerde psychologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, met de hoofdrichtingen Klinische Psychologie en Arbeid & Organisatiepsychologie. Zij werkte drie jaar als trainer managementvaardigheden bij de Rijkspolitie. Daarna was zij ruim zes jaar loopbaancoördinator en trainer bij Siemens Nederland N.V. Daar richtte zij zich op individuele coaching, teamontwikkeling en management development. Sylvia is NOLOC erkend loopbaancoach, geregistreerd als Gedragswetenschappelijk Opgeleide Trainer NIP en als gecertificeerd Mediator NMI.

Snel tot de kern komend, daadkrachtig, informeel, verhelderend, kleurrijk en persoonlijk zijn kwaliteiten die haar kenmerken. Sylvia is wars van formaliteit. In haar beleving zijn mensen geneigd formeel te zijn. Zij ervaart dat haar taal aanspreekt, omdat het richting geeft en ontspanning brengt.

Het resultaat van haar mens- en organisatiebenadering is een meer persoonlijke organisatie. Haar uitgangspunt is dat je geen zaken kunt doen zonder persoonlijk te zijn. Weerstanden die Sylvia op haar pad vindt, ziet zij als kans. Door op dat moment door te vragen, in contact te gaan en te confronteren, levert dat input voor vervolgstappen. Sylvia geeft feedback met respect voor de ander en confronteert door op de bal te spelen en niet op de man.

Wanneer je de werkruimte van TOL binnenkomt, valt de vitrinekast met de kleurige TOLLEN op. Kijkend naar de kleuren van een TOL: staan oranje en fel rood voor in beweging zijn en het wat rustiger koningsblauw voor uitdaging, passie, kwinkslag en er mogen zijn. Het gemengde groen en geel voor veiligheid en grenzen. Paars is het signaal van doorverwijzing en maakt haar attent op haar valkuilen. Ten slotte staat zwart voor scherpzinnigheid, to the point, benadrukken en confronteren.

Sylvia gelooft in het organische. Zij zet de stappen mee met een organisatie of een individu, kan loslaten en ontmoet de betreffende vraagsteller verder in de tijd. Zij ontmoet dan ook met regelmaat dezelfde opdrachtgevers op haar pad en pakt de draad van de fase waarin een organisatie of individu zich op dat moment bevindt, moeiteloos op.

Buro Tol Sylvia Burgers

Sylvia Burgers

Netwerk:

  • Eric van den Bergh advies (Breda)
  • Coenegracht Training, Coaching & Advies (Amsterdam)
  • Van Dongen & Co  (Den Haag)
  • Eric den Heijer, Training, Coaching en Advies (Amsterdam)
  • Lancae (Arnhem)
  • GEA (Den Haag)
  • Verandering & Verankering (Nijmegen)

A Beeklaan 433 2562 BB ‘s-Gravenhage • M 06 53896409 • E info@tolburgers.nl