Voor een kleurrijke draai

Als coach/ psycholoog laat ik teams en individuen in de juiste beweging komen vanuit eigen kracht. Daar waar het knelt, ga ik op een speelse en op-maat-gemaakte manier te werk waardoor er ruimte ontstaat om zicht te krijgen op onderliggende (belemmerende) patronen.

TOL staat voor Training, Ontwikkeling en Loopbaanbegeleiding.
Ik maak organisaties weer vitaal en effectief door op persoonlijk ontwikkelingsniveau mensen weer regie te laten nemen vanuit hun eigen kracht. Ik werk niet met een specifiek model of formule, maar op mijn eigen manier. Met alle ervaringen en opleidingen die ik gevolgd heb, gebruik ik voor iedere situatie een passende op-maat-gemaakte formule en laat daarmee de organisatie weer draaien. Als de organisatie weer goed kan draaien, dan bindt de organisatie haar eigen mensen en haar eigen klanten vanzelf weer aan zich.

Sylvia Burgers

Mijn naam is Sylvia Burgers, ik ben eigenaresse van bureau TOL (Training, Ontwikkeling en Loopbaanbegeleiding). TOL is een eenmanszaak en opgericht in 2017. Ik studeerde psychologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, met de hoofdrichtingen Klinische Psychologie en Arbeid & Organisatiepsychologie. Ik ben NOLOC erkend loopbaancoach, geregistreerd als Gedragswetenschappelijk Opgeleide Trainer NIP en als gecertificeerd Mediator NMI.

Al jaren werk ik voor diverse bedrijven als organisatiepsycholoog, loopbaancoach en coach ik diverse teams en individuen.

Wat mijn klanten over mij zeggen

Sylvia is dienstbaar en bereid om ook echt maatwerk te maken. Ze luistert naar mijn wensen en vertaalt dat naar een mooi werkbaar programma voor medewerkers of managers. Ze is ook altijd van de partij op onze loopbaanmarkten waarin ze enthousiast, gedreven en met passie onze collega’s stimuleert over zichzelf en hun toekomst na te denken. Haar loopbaanaanpak is interactief en neemt je letterlijk mee op reis, leuk! Ik waardeer onze wijze van samenwerken en hoop deze nog lang voort te zetten.

Senior HR Consultant

Al met al heb ik heel veel inzicht verkregen met de coaching, Ik denk dat Sylvia zich als coach onderscheidt doordat ze diep op bepaalde aspecten in gaat en zich niet simpel bedient van “coachings-instrumenten en vaardigheden” maar echt een traject ingaat dat aansluit op de individuele problematiek en wensen van degene met wie zij spreekt. Een hele vrije en persoonlijke aanpak, waar je écht wat aan hebt!

Individuele coaching

In onze gesprekken bespraken we de zaken die ik zelf niet goed vind gaan op het werk. Vervolgens probeerde we die zaken in een breder perspectief te plaatsen; mijn persoonlijkheid, eerdere ervaringen, mijn toekomstwensen.
Het helpt me enorm om dit zo op een rijtje te zetten en vervolgens een plannetje te maken hoe ik dat nieuwe gedrag of die nieuwe situatie kan realiseren.
Het zijn voor mij gesprekken die ik met niemand anders zo kan voeren, een bijzondere mix van het bespreken van persoonlijke zaken op een “werk gerelateerde” manier.

Individuele coaching

Sylvia is een prettige coach om mee samen te werken. Ze heeft vernieuwende ideeën en middelen om een goede interactie in de groep te creëren. Sylvia straalt rust uit en stelt de deelnemers op hun gemak. Ze creëert een open en veilige omgeving waarin een teamsessie prima tot zijn recht komt en zaken in een respectvolle sfeer aan de kaak gesteld worden. Met haar kennis en ervaring weet zij door goed te luisteren en terug te koppelen de vinger op de zogenaamde zere plek te leggen. Sylvia kan informatie (o.a. DISC en Feedback geven) goed aan de deelnemers overbrengen.

"Sylvia is mij vanuit mijn bestuur aanbevolen als een coach die zeer kundig is en waar ik een persoonlijke klik mee zou hebben. Het werd al snel duidelijk tijdens ons intake gesprek dat dit inderdaad klopt. Sylvia is een bijzonder warme vrouw waar je je makkelijk bij op je gemak voelt en die zelf open is waardoor je makkelijk vertelt waar je mee worstelt en wat je bezighoudt. Tijdens de eerste 5 minuten waar we het over "hoe gaat het met je sinds het vorige gesprek" hadden kwamen we heel natuurlijk op die punten waar we het die sessie over gingen hebben.

Individuele coaching

Hoe ik werk?

Sylvia laat iedere organisatie weer draaien. Ze verplaatst zich in iedere organisatie, het probleem en de situatie. Voelt aan wat er speelt, met wie ze te maken heeft en wat de betrokken partijen nodig hebben om weer succescol te kunnen draaien. Dit doet Sylvia op een speelse manier. Sylvia constateert het probleem (diagnose) en gaat dan direct door in actie. Wat kunnen we doen om in beweging te komen? Om alles weer soepeltjes te laten verlopen en alles weer te laten draaien? Ze zoekt naar de schoonheid en de kracht in alle betrokken partijen en verbindt deze aan elkaar.

Benieuwd wat TOL kan betekenen voor jouw organisatie?